Groeten uit Utrecht
0
Winkelwagen
€ 0,00
Utrecht / boeken / Boek Stappen door m’n stadsie
Boek Stappen door m’n stadsie
Boek Stappen door m’n stadsie
0 Review | Review toevoegen
Stadsgids Iris Dijkstra stapt in de rijke historie van de oude binnenstad van Utrecht. Aan de hand van 30 zogenoemde heim-weetjes onthult zij de mooiste en meest verrassende verhalen over de vele...
€ 24,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Stadsgids Iris Dijkstra stapt in de rijke historie van de oude binnenstad van Utrecht. Aan de hand van 30 zogenoemde heim-weetjes onthult zij de mooiste en meest verrassende verhalen over de vele werfkelders in de stad, begijnen, stadskastelen en wie Louis Hartlooper nou echt was.

Vanuit haar achtergrond als wetenschapsjournalist heeft de auteur grondig onderzoek verricht naar opmerkelijke Utrechters, naastenliefde, opvallende huizen en zaken die inmiddels uit het straatbeeld verdwenen zijn. Het toegankelijk geschreven boek staat stil bij juist die plekken waar iedereen aan voorbij lijkt te lopen, maar waar juist veel over te vertellen valt. Stappen door m’n stadsie is het ultieme boek voor iedereen die Utrecht nog niet zo goed kent of juist als een ware Utrechtoloog door de stad banjert. Ook professionele stadsgidsen en historici kunnen hun hart ophalen. Want wat betekenen de vele zilveren naamplaatjes in die boom in de tuin van het Catharijneconvent? En hoe heldhaftig was Trijn van Leemput nou echt? Lees alles over deze en andere heim-weetjes in Stappen door m’n stadsie: een uitnodigende gids over (on)bekend Utrecht.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over ons

Groeten uit Utrecht is een winkel in het hartje van Utrecht, waar al het moois uit Utrecht te vinden is. Opzoek naar Utrechtse kunst, nijntje of FC Utrecht? Dan is Groeten uit Utrecht de perfecte winkel voor jou! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies