Groeten uit Utrecht
0
Winkelwagen
€ 0,00

De La Vuelta 2022 komt op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant wordt het een uniek event om mee te maken. start vrijdag 14 augustus met een ploegentijdrit door Utrecht, zaterdag finisht de etappe in de stad en zondag 16 augustus is een etappe met start en finish in Breda. Hierna gaat de Vuelta verder in Spanje.

Met de Vuelta is Utrecht de eerste stad die alle drie de grote wielerrondes ontvangt. Eerder kwamen de Giro d’Italia (2010) en de Tour de France (2015) naar Utrecht. Slechts drie keer eerder startte de wielerronde buiten Spanje. Een kaart van de route is te downloaden via La Vuelta Holanda.

In aanloop naar de start van de Vuelta in Utrecht worden verschillende nijntje-producten aangeboden die in het teken staan van de wielerronde. Het merchandisepakket van La Vuelta Holanda bestaat onder andere uit nijntje-fietsbellen, een armband met een afbeelding van nijntje, nijntje-poppetjes en een knuffel van nijntje. Alle produkten zijn verkrijgbaar bij Groeten uit Utrecht

De opbrengsten van de knuffel worden geschonken aan Fonds Gehandicaptensport. Speciaal voor de Ronde van Spanje draagt de creatie van Dick Bruna de rode leiderstrui.Weergave:
 


Bezig met laden...
Lucas van Hapert 20/26 zeefdruk Vuelta 2022
Lucas van Hapert 20/26 zeefdruk Vuelta 2022
49,95 incl. btw
Martin Minjon Vuelta fiets t-shirt XS
Martin Minjon Vuelta fiets t-shirt XS
19,95 incl. btw
Wielershirt L Vuelta 2022 Martin Minjon
Martin Minjon Vuelta 2022 wielershirt L
69,95 incl. btw

Over ons

Groeten uit Utrecht is een winkel in het hartje van Utrecht, waar al het moois uit Utrecht te vinden is. Opzoek naar Utrechtse kunst, nijntje of FC Utrecht? Dan is Groeten uit Utrecht de perfecte winkel voor jou! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies