Groeten uit Utrecht
0
Winkelwagen
€ 0,00
Utrecht / Domtoren / Cityshapes 3D puzzel Domtoren Utrecht
Cityshapes 3D puzzel Domtoren Utrecht
Cityshapes 3D puzzel Domtoren Utrecht
0 Review | Review toevoegen
Een unieke uit hout gesneden 3D puzzel van hét icoon van Utrecht, de Domtoren! De Domtoren in Utrecht, Nederland, is een iconisch bouwwerk met een rijke geschiedenis dat zijn oorsprong vindt...
€ 33,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Een unieke uit hout gesneden 3D puzzel van hét icoon van Utrecht, de Domtoren! De Domtoren in Utrecht, Nederland, is een iconisch bouwwerk met een rijke geschiedenis dat zijn oorsprong vindt in de 14e eeuw. Met zijn imposante hoogte en karakteristieke gotische architectuur is de Domtoren een prominent kenmerk van de stad Utrecht. Oorspronkelijk gebouwd als de toren van de Domkerk, heeft het door de eeuwen heen verschillende functies vervuld, variërend van religieus tot cultureel. Vandaag de dag dient de Domtoren niet alleen als een historisch monument, maar ook als een toeristische trekpleister en cultureel symbool voor Utrecht. Bezoekers kunnen de 465 treden beklimmen om het panoramische uitzicht te ervaren en te genieten van de rijke geschiedenis die de Domtoren te bieden heeft. Als een tijdloze getuige van het verleden blijft de Domtoren een essentieel onderdeel van de stad Utrecht, waar het verleden en het heden samenkomen in een indrukwekkend architectonisch meesterwerk. Met 38 stukken en circa 30 minuten puzzeltijd een leuke uitdaging voor de echte Utrechter. Zodra de Domtoren elkaar is gezet, heb je een prachtig decoratie-item in huis van je favoriete stad.
Merk: Cityshapes

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over ons

Groeten uit Utrecht is een winkel in het hartje van Utrecht, waar al het moois uit Utrecht te vinden is. Opzoek naar Utrechtse kunst, nijntje of FC Utrecht? Dan is Groeten uit Utrecht de perfecte winkel voor jou! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.