Groeten uit Utrecht
0
Winkelwagen
€ 0,00
Utrecht / boeken / Boek Verdwenen horeca in Utrecht
Boek Verdwenen horeca in Utrecht
Boek Verdwenen horeca in Utrecht
0 Review | Review toevoegen
In dit boek zijn de stukken gebundeld die Arjan den Boer schreef over verdwenen horeca voor DUIC, aangevuld met extra afbeeldingen zoals menu’s en reclames. Aan de hand van historische...
€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
In dit boek zijn de stukken gebundeld die Arjan den Boer schreef over verdwenen horeca voor DUIC, aangevuld met extra afbeeldingen zoals menu’s en reclames. Aan de hand van historische bronnen zoals krantenberichten beschrijft hij de geschiedenis van 25 bekende zaken, met speciale aandacht voor het gebouw en het interieur. Aan deze verhalen voegde Ton van den Berg er nog eens 25 toe, geschreven op basis van gesprekken met oud-uitbaters en herinneringen van klanten. Zij hadden vaak ook nog foto’s. De persoonlijke verhalen en de meer feitelijke stukken geven samen een rijkgeschakeerd beeld van de Utrechtse horeca in de 20e eeuw.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over ons

Groeten uit Utrecht is een winkel in het hartje van Utrecht, waar al het moois uit Utrecht te vinden is. Opzoek naar Utrechtse kunst, nijntje of FC Utrecht? Dan is Groeten uit Utrecht de perfecte winkel voor jou! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies