Groeten uit Utrecht
0
Winkelwagen
€ 0,00
Utrecht / aan de muur /

Binthout houten U sticker

Binthout houten U sticker
Binthout houten U sticker
Binthout houten U sticker
€ 14,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Social Enterprise Binthout redt Nederlandse bomen van de versnipperaar en maakt prachtige designproducten van het hout. Handgemaakt en geproduceerd in Nederland, omdat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt.

Sociaal ondernemers Karst Klein en Cor Wobma starten in 2013 Binthout vanuit een hart voor hout en mens.

Van boom tot eindproduct creëren zij diverse werkzaamheden die passen bij de wensen en behoeften van mensen met een zekere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Hierin werken ze samen met verschillende stichtingen.

"Wij geloven dat Nederlands hout de potentie heeft om te dienen als grondstof voor onze producten. Door het hout toe te passen in producten slaan we niet alleen co2 op, maar redden we het hout ook van de versnipperaar."

In samenwerking met verschillende gemeenten kunnen we Stadshout redden van de versnipperaar en verwerken tot producten die weer terugkomen in de nabije omgeving! De Social Return On Investment (SROI) is meetbaar in uren en opslag van co2

In samenwerking met Staatsbosbeheer zijn we in een continue zoektocht om ons Hollands Hout in nieuwe toepassingen terug te laten komen. Goed design staat voorop!

Over ons

Groeten uit Utrecht is een winkel in het hartje van Utrecht, waar al het moois uit Utrecht te vinden is. Opzoek naar Utrechtse kunst, nijntje of FC Utrecht? Dan is Groeten uit Utrecht de perfecte winkel voor jou! 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies